Puur Des Unique, 
30 mei 2015, Cinecitta Ruimte X

Het beleven van muziek in haar puurste vorm stond centraal bij Puur Des Unique. Tijdens dit intieme concert nam Des Unique haar publiek mee in de muziek met beelden en verhalen. Pure beleving! Twee verrassende en ‘unique’ intermezzo’s van pianist Harry Swinkels en vocal coach Sofie Dirkx maakten de ervaring compleet. Met dit concert sponsorde Des Unique het Mappa Mondohuis voor zieke kinderen.

 

Muzemento & Des Unique: Half om half
30 november 2014, Jan van Besouwhuis in Goirle

Samen met muziektheatergezelschap Muzemento uit Tilburg, vulde Des Unique de grote zaal van het Jan van Besouw met een mix van pop en licht klassieke nummers. Iedere zanggroep stond verschillende keren met een eigen set op het podium.

 

90 Tinten Koper
18 oktober, De Schalm in Veldhoven

Met deze voorstelling vierde Muziekvereniging Wilhelmina uit Eindhoven haar negentigjarig jubileum. En Des Unique was trots om het podium met deze groep van bijna 50 muzikanten te delen. Met enkele sets, gedeelde nummers, hilarische filmpjes en af en toe een leuk intermezzo, was het een prachtige avond.

 

Unique meiden, robuuste mannen - 2013
24 maart 2013, Broekhovense kerk

Op uitnodiging van mannenkoor St. Caecilia verzorgde Des Unique een gastoptreden. Des Unique voegde de vrolijke (en vrouwelijke) noot toe aan een schitterend concert van dit grote mannenkoor.

 

Around the world in 80 songs - 2012
2 juni 2012, Concertzaal Tilburg

Samen met In Between uit Berkel-Enschot en met de MidWestBand gaf Des Unique een spetterend concert op dit magistrale podium.

 

Singing 9 to 5 - 2012
9, 10 november 2012, Klasse Theater in Tilburg (voormalig Zaal 16)

Een nine to five kantoorbaan saai? Niet als het aan vocal group Des Unique ligt! Hun theatershow 'Singing 9 to 5' zit vol intrige, humor, spanning, jaloezie en... heel veel muziek!

 
 
facebook twitter youtube